duminică, 29 mai 2016

The Wicked Within (2015)

Gen: Horror

Distributie: Sienna Guillory, Gianni Capaldi, Enzo Cilenti, MIchele Hicks, Eric Roberts

Regizor: Jay Alaimo [a mai regizat: Chlorine(2013), Slingshot(2005), Pretzel(2001)]

Buget: 1.200.000 $

Nota Gealapa: 4.65

La un an dupa moartea subita a unui copil, familia acestuia se reuneste, dar lucruri inexplicabile incep sa se intample.

Intriga este si superficiala si lipsita de originalitate. Este pusa in scena de asemena intr-un mod anost, cu foarte mici exceptii. in afara de cateva scene de efect, in rest am avut senzatia ca ma uit la o partida de curling proasta. M-am plictisit grav. Bugetul deja nu mai este o scuza, pentru ca am vazut suficiente filme excelente cu bugete chiar mai mici. Este vorba doar de o poveste slaba si un scenariu prost; atat.

Distributia este si ea proasta. Il foloseste pe Eric Roberts ca sa ia ochii pe afis; cam asta este nivelul. Mai sunt si alte cateva figuri familiare prin zona, dar care s-au facut remarcati tot prin prestatii jenante. Asadar nu avem parte de vreo revelatie nici la acest capitol, ba chiar asitam la cateva prestatii exagerate, in incercarea disperata de a scoate ceva, orice, dintr-un scenariu submediocru.

Din pacate este doar inca un film cu exorcizari. Se pare ca filmele cu exorcizari si cele filmate la perosana intai nu pleaca nicaieri. Exact cum un patinator artistic trebuie sa bifeze anumite elemente pentru a primi note bune, asa acest film a bifat toate cliseele necesare pentru a se califica in categoria horror. Singurul motiv pentru care v-ati putea dori sa il vedeti, ar fi sa nu ratati nici o exorcizare din cinematografie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!