sâmbătă, 7 mai 2016

Contracted: Phase II (2015)

Gen: Horror

Distributie: Matt Mercer, Marianna Palka, Morgan Peter Brown, Anna Lore, Laurel Vail

Regizor: Josh Forbes [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 35/100

Riley cauta un leac pentru virusul care a pus stapanire pe Samantha, inainte sa il consume si pe el si intreaga lume.

Asteptam acest sequel, pentru ca primul film al seriei trebuia explicat... trebuia sa i se dea un sens. Din pacate, nici acest nou film nu lamureste prea mult, iar intrebarea "de ce" ramane fara raspuns. Este adevarat ca acesta este o idee mai bun decat predecesorul sau. Actiunea se intampla mult mai repede si este mult mai grafic. Din pacate ramanem in continuare in intuneric si nu ni se ofera decat o explicatie care justifica decat partial ce se intampla in film. Nu ramane decat sa sper ca al treilea film al seriei, care dupa finalul acestuia pare sigur, sa faca lumina, desi sansele ca asta sa se intample sunt din ce in ce mai mici.

Distributia este formata in mare parte din ce-a mai ramas in viata in primul film. Atsfel, persoanje secundare, devin acum principale. In rolurile care conteaza nu putem vorbi de prestatie artistica, pentru ca in cea mai mare parte a timpului nu faceau altceva decat sa tipe de durere. In putinele roluri care au avut un numar decent de replici, as spune ca actorii au dezamagit si au numi-o aici pe Marianna Palka, a carei prestatie se detaseaza de departe ca fiind cea mai slaba.

Scenariul nu este stralucit nici de aceasta data si pe langa dialogurile slabe transforma si personaje dure in personaje plangacioase, apoi le face dure din nou si nu mai intelegi nimic. Daca in primul film dura o eternitate pana se intampla ceva, acum cu o durata totala de numai o ora si 18 minute, totul se intampla foarte repede, iar asta este un plus. Avem si ami multe efecte vizuale, iar acestea sunt chiar reusite. Chiar si cu atatea lucruri rele, aceasta serie devine una din placerile mele vinovate, fie si numai pentru ideea de a deveni zombie pe cale sexuala.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!