duminică, 8 mai 2016

Echelon Conspiracy (2009)

Gen: Actiune

Distributie: Shane West, Edward Burns, Ving Rhames, Jonathan Pryce, Tamara Feldman

Regizor: Greg Marcks [a mai regizat: 11:14(2003)]

Incasari: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 26/100

La inceput, cateva mesaje ciudate promit bunastare, pentru ca apoi o iutreaga agentie guvernamentala sa il urmareasca pe cel care le primeste in toata lumea.

Filmul abordeaza un subiect extrem de complex, dar il trateaza mult prea superficial. Incearca sa comprime multe informatii si acituni intr-un timp scurt si inevitabil omite detalii care nu ar fi trebuit sa lipseasca. Gaurile din scenariu sunt prea mari pentru a fi tolerate. Are un aer de film de televiziune. Din fericire, exista si cateva scene de actiune extrem de reusite, care mai spala imaginea si te tin cu sufletul la gura. Acestea nu sunt insa suficiente pentru a scoate filmul din categoria B.

Distributia este si ea tot de mana a doua. In prim-plan il avem pe Shane West, acre este total nepotrivit cu personajul sau. Oricum cand il vezi pe Shane West numai la un erou de actiune nu te gandesti. E drept ca si scenariul nu il ajuta pe personajul lui, pus in ipostaze in care legile logicii sunt ignorate. In rolurile secundare au fost actori experimentati, dar experimentati in astfel de roluri, acre au facut o treaba ok, dar nu sunt in stare sa ridice un film.

Dupa un inceput promitator, filmul se pierde si devine irelevant. Este pacat de efortul care cred ca s-a depus, pentru ca sa filmezi in SUa, Cehia si Rusia nu e usor. Un film in care cel mai puternic computer din istorie ameninta sa puna stapanire pe intreaga lume, iar FBI-ul impartaseste informatii secrete cu un paznic de cazino nu poate fi luat prea in serios. Recomand sa va indreptati atentia spre alte productii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!