luni, 31 august 2015

Annie (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Quvenzhane Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx, Rose Byrne, Bobby Cannavale

Regizor: Will Gluck [a mai regizat: Iceland(2011), Friends with Benefits(2011), Easy A(2010), Fired Up!(2009)]

Buget: 65.000.000 $
Incasari: 270.000.000 $

Premii:
- Worst Remake, Rip-Off or Sequel, Razzie Awards, 2015

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 33/100

Unei copile abandonata, care traieste cu o mama sociala rea, i se schimba viata radical cand magnatul si candidatul la primaria New Yorkului o primeste in casa lui ca sa castige alegerile.

Filmul te lasa cu sentimente amestecate. Are o multime de scene amuzante. Marea problema pe care o are este tentativa esuata de a fi un musical. De fiecare data cand toata lumea izbucneste intr-o melodie incepe haosul. Playback de o mai proasta calitate nu am vazut nici la Andre pe vremuri. Nu inteleg pe ce a cheltuit atatia bani Will Gluck, despre care aveam impresia ca este un regizor bun.

Filmul este salvat in mare parte de distributie. o sumedenie de nume mari, capabila sa stoarca tot dintr-un scenariu fie el si slabut si pe care a fost o placere sa ii vedem jucandu-se mai degraba decat jucand. In plus, fetita din rolul principal este pur si simplu o pufosenie.

Filmul functioneaza doar in cazul in care va doriti o seara linistita in familie, alaturi de copilul vostru de maxim 8 ani. Pentru cineva care a depasit aceasta varsta filmul este atat de siropos ca s-ar putea sa va produca greata. Sandra Bullock a refuzat rolul lui Cameron Diaz pentru ca "uraste muscalurile" si cred ca se felicita pentru alegerea facuta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!