sâmbătă, 29 august 2015

Assassin (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Danny Dyer, Gary Kemp, Martin Kemp, Anouska Mond, Holly Weston

Regizor: J.K. Amalou [a mai regizat: Deviation(2012), The Man Who Would Be Queen(2007), Hard Men(1996)]

Buget: 3.500.000 $

Nota Gealapa: 4.05

Un asasin platit nemilos incalca regulile meseriei sale si se indragosteste de o femeie careia tocmai i-a ucis tatal si pe care angoajatorii lui o vor moarta.

Totul este de mana a doua la acest film, de la scenariu, pana la regizor. Povestea este slaba, nu este originala si este pusa in scena intr-un mod semi-amator. Dialogurile sunt absolut idioate, efecte vizuale aproape ca nu exista iar suspansul se termina cam dupa doua minute. Singurul lucru bun la acest film a fost ca s-a terminat.

Distributia contine actori britanici recunoscuti pentru peredilectia lor de a aparea in filme de duzina, lucru de care nu s-au dezis nici acum. Scenariul a impins mediocritatea lor in derizoriu, punandu-le personajele in ipostaze jenante prin lipsa logicii si curmand din start orice sansa ca vreunul dintre ei sa aiba o prestatie decenta.

Lipsa de credibilitate care persista pe toata durata filmului, este principala problema a acestuia. Am vazut prestatii mai credibile de la obiecte de recuzita in cadere. Motivul pentru care dispretuiesc sincer acest film este ca a facut sa imi fie dor de un film american. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!