joi, 13 august 2015

The Purge: Anarchy (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford, Kiele Sanchez, Zoe Soul

Regizor: James DeMonaco [a mai regizat: The Purge(2013), Staten Island(2009)]

Buget: 9.000.000 $
Incasari: 219.000.000 $

Premii:
- Best Teaser Poster, Golden trailer Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 50/100

Trei grupuri de oameni incearca sa supravietuiasca Noptii Judecatii, iar povestile lor se intersecteaza ajungand sa lupte impreuna impotriva haosului.

Dupa ce am vazut primul film al seriei, exact la o astfel de continuare speram. Avand de aceasta data la dispozitie un buget decent, actiunea este mult mai complexa, iar acest sewuel reuseste sa te tina cu sufletul la gura din primul pana in ultimul minut. Avem parte de unul din acele cazuri rare cand sequelul este mai bun decat filmul original.

Curios este ca acum distributia nu mai este la fel de impresionanta ca in primul film. Nici nu avem parte de vreo interpretare remarcabila, dar actorii, destul de experimentati, au facut suficient de mult pentru a nu-si face simtita prezenta si a te putea concentra nederanjat pe scenele de actiune si pe dezvoltarea intrigii.

Scenariul este mult mai bun acum, intorsaturile din intriga parca nu se mai termina si absolut toate sunt reusite. Anul viitor aceasta serie va deveni o trilogie si abia astept urmatorul film al seriei, pentru ca premisele pentru inca o productie reusita au fost create. Decorurile arata mult mai bine, sunt o multime de scene socante si suprinzatoare, iar coloana sonoara contribuie si ea din plin la starea de tensiune. Toti cei acre considerau ca acest titlu nu merita un sequel ar trebui sa plece capul si sa ridice mana recunoscandu-si greseala.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!