luni, 17 august 2015

The Ultimate Life (2013)

Gen: Drama

Distributie: Logan Bartholomew, Peter Fonda, Ali Hillis, Lee Meriwether, Bill Cobbs

Regizor: Michael Landon Jr. [a mai regizat: When Calls The Heart(2013), The Confession(2013), The Shunning(2011), The Velveteen Rabbit(2009), Saving Sarah Cain(2007)]

Buget: 3.100.000 $
Incasari: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 19/100

Un miliardar cu prioritati indoielniceisi reexamineaza viata dupa ce descopera jurnalul bunicului sau.

Acesta este sequelul filmului The Ultimate Gift, dar din pacate nu se apropie nici pe departe de acesta. Este in continuare un film sensibil, putin utopic, despre bunatate si adevaratele lucruri acre conteaza in viata, dar daca filmul original nu ar fi existat acesta nu ar fi reusit sa capteze interesul deloc. Totul are sens doar in legatura cu primul film. Umorul nu mai exista deloc, tensiunile sunt mult diminuate si am avut senzatia ca ma aflu intr-o dubita cu hipioti, asa de pace si liniste era. Exista bineinteles si lucruri bune, dar comparand cu filmul original acesta reprezinta o dzamagire.

Distributia este chiar mai putin semnificativa decat in primul film si nu am observat potential de star la nici unul dintre ei. Chiar si acest scenariu slabut merita o distributie care sa il valorifice corespunzator. Daca in primul film copilul care era in centrul actiunii a reprezentat punctul care a unit toate energiile pozitive, absenta unui astfel de personaj acum a afectat impresia generala asupra oricarui capitol.

Eram oarecum optimist cu privire la acest sequel, dar parca lipseste ceva iar senzatia este ca mai degraba m-am uitat la niste material bonus de pe dvd-ul primului film mai degraba decat la un sequel. Asta nu este n intregime un lucru rau, dar scenariul mi se pare prea superficial si acest film nu ar fi reusit nimic de unul singur.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!