duminică, 9 august 2015

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Kevin James, Reini Rodriguez, Eduardo Verastegui, Neal McDonough, Daniella Alonso

Regizor: Andy Fickman [a mai regizat: Parental Guidance(2012), Wright vs. Wrong(2010), You Again(2010), Race to witch Mountain(2009), The Game Plan(2007)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 69.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 5.25
Metascore: 13/100

Dupa sase ani in care a pastrat mallul in siguranta, Paul Blart si-a castigat dreptul la o vacanta. El pleaca impreuna cu fiica sa adolescenta la Las Vegas, inainte de plecarea acesteia la facultate, dar pericolul nu isi ia vacanta niciodata, iar atunci cand datoria cheama, Paul raspunde.

Nu cred ca lumea avea nevoie de un al doilea film despre paznicii de mall. Cu toate astea el a aparut si ma tem ca seria nu se va opri aici. Si acest sequel este cel putin la del de slab ca primul film si chiar mai putin amuzant. Singurele scene cat de cat amuzante sunt copiate din prima productie. In rest, este la fel de previzibil ca traseul unui tren.

Distributia este formata din actori care si-au construit un nume in diverse sitcomuri, in roluri mai mici sau mai mari, dar comedia de televiziune nu functioneaza la fel de bine pe marele ecran. Din acest motiv, stilul lor d einterpretare poate parea putin ciudat si nepotrivit si cu siguranta nu va atrage prea multe aprecieri. Singurul lucru notabil ar fi ca acesta este primul sequel din cariera lui Kevin James, cu el in postura protagonistului.

Pentru ca nu contine nici un fel de material controversat si nu exista absolut nici un pic de nuditate, filmeul este potrivit pentru copii, care probabil il vor si indragi, pentru ca glumele sunt la nivelul de scoala generala. Intirga este foarte simpla si stim de la inceput cine sunt baietii buni si cine sunt cei rai, iar de acolo totul se deruleaza liniar catre un final anuntat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!