sâmbătă, 22 august 2015

Road Wars (2015)

Gen: Actiune

Distributie: Chloe Farnworth, Cole Parker, John Freeman, Phillip Andre Botello, LaNell Cooper

Regizor: Mark Atkins [a mai regizat: A Perfect Vacation(2015), P-51 Dragon Fighter(2014), Android Copi(2014), Knight of the Dead(2013), Jack the Giant Killer(2013)]

Nota Gealapa: 1.95

Un amnezic se trezeste intr-o lume post-apocaliptica revasita de un virus asemanator rabiei si ajunge sa faca echipa cu un mic grup de supravietuitori in incercarea de a casi un antivirus.

Sa faci un film cu buget redus, cu maisni darapanate care se urmaresc prin desert in acelasi an in care apare Mad Max este sinucidere curata. Filmul abordeaza celebrul subiect al virusului care transforma oamenii in zombie si pentru care nimeni nu a fost in stare sa gaseasca leacul cand lumea inca mia functiona, dar se intampla minunea intr-un cort in desret fara nici un fel de echipament medical. Scenariul propune cateva rasturnari de situatie interesante, dar nu conteaza cu nimic in ecuatia filmului. Aceste intorsaturi sunt ca un dribling frumos intr-unmeci in acre echipa ta e condusa cu 3-0: este apreciat, dar nu alina deloc suferinta de pana atunci. Dialogurile sunt si ele absolut chinuitoare si lipsite de sens.

Numele din distributie imi sunt relativ cunoscute, dar nu reusesc sa imi dau seama daca ii stiu pentru ca sunt actori ok sau pentru ca m-am uitat eu la prea multe filme proaste. Cel mai probabil ma aflu in a doua situatie. Sansele ca vreunul dintre ei sa produca o prestatie remarcabila cu un asemenea scenariu erau infime, dar cand ti-e foame faci multe compromisuri pentru o mana de galbeni.

Practic, acesta este un mockbuster pentru Mad Max. De-a lungul istoriei s-a intamplat ca unele dintre aceste mockbustere sa fie surprinzator de bune, dar acesta este unul dintre cele mai proaste din toate timpurile. Nu este memorabil prin nimic. Dupa ce l-am vazut am ramas doar cu culoara galben-maronie a desertului, potrivita si pentru calitatea filmului. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!