marți, 18 august 2015

The Badger Game (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Augie Duke, Patrick Cronen, Jillian Leigh, Sam Boxleitner, Sasha Higgins

Regizor: Joshua Wagner [a mai regizat: Gong, But Not Forgotten: The Original Johnny Blaze Story(2014), The Sweepers(2005)]

Nota Gealapa: 5.65

Un crai cronic este rapit de patru straini mascati care ii cer sa plateasca pentru pacatele sale si astfel ajunge victima unui santaj.

Acesta este un proiect independent, practic fara buget dar pus in scena absolut decent. Din punctul meu de vedere cam asa ar trebui sa arate toate filmuletele de gen care au la dispozitie bani putini. Sa isi cunoasca limitele si sa nu incerce sa fie ce nu poate fi. Intriga nu este nici cea mai originala nici cea mai tensionata, dar ofera destul potential fructificat destul de bine de acest film. Scenariul este decent si in ciuda mijloacelor materiale reduse exista destule momente tensionate.

Distributia nu o sa va spuna nimic, pentru ca avem parte doar de cvasi-debutanti probabil intr-o incercare continua de a se face remarcati. Prestatiile lor au fost onorabile si probabil cativa dintre ei vor obtine de acum mai multe roluri minore in productii mai ijmportante.

Senariul este destul de previzibil, dar acest lucru nu deranjeaza prea mult. S-au creat si premisele unui posibil sequel, care probabil de aceasta data va beneficia de un buget mai ingaduitor si pe care chiar cred ca l-as vedea. Filmului ii lipsesc in mare parte doar lucrurile pe care de obicei le cumpara banii, cum ar fi o coloana sonora buna sau decoruri captivante. Merita o vizionare ingaduitoare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!