vineri, 14 august 2015

Veronica Mars (2014)

Gen: Crima

Distributie: Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni, Chris Lowell, Percy Daggs III

Regizor: Rob Thomas [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 6.000.000 $
Incasari: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 62/100

Dupa ani de zile in care s-a departat de trecutul ei de detectiv privat adolescent, Veronica Mars este atrasa in orasul ei natal, chiar la timp pentru reuniunea de liceu, pentru a-l ajuta pe fostul ei iubit Logan Echolls, care este suspectul principal al unei crime misterioase.

Nu este rau deloc acest film. Este alert, foarte la moda, gandit special sa fie pe placul tinerilor. Are insa un aer de serial de televiziunemai degrada decat de film artistic. Poate se intampla asta datorita regizorului, care pana la acest proiect a lucrat doar in televiziune. Intriga nu este foarte complicata, pentru ca nu si-a asumat nimeni riscul de a face o poveste grea, care sa piarda pe drum jumatate din public. Este o poveste de crima simpla si clasica, cu un suspect de serviciu si un criminal improbabil.

Distributia are suficiente nume relevante pentru tineri pentru a atrage, dar nu toti au suficient timp de ecran. Este unul din filmele alea in care toate personajele arata ca din revista, dar din pacate prestatiile lor nu sunt chiar de manual. Interpretari repezite, fara nici un fel de valoare artistica. Exista bineinteles si cateva exceptii, dar acestea se pierd in marea de mediocritate.

Cele mai bune lucruri sunt cativa factori adiacenti, nu filmul in sine. Acesta are parte de un trailer foarte bun, care te face sa crezi ca o sa urmaresti un eveniment, o coloana sonora foarte buna si un machiaj foparte reusit. Interesant este faptul ca a fost finantat in mare parte prin donatii pe siteul kickstarter.com, unde a doborat multe recorduri pentru ca banii au venit neasteptat de repede. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!