miercuri, 26 august 2015

Superfast! (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Lili Mirojnick, Andrea Navedo, Joseph Julian Soria, Daniel Booko, Rogerio Douglas Jr.

Regizor: Jason Friedberg [a mai regizat: Best Night Ever(2013), The Starving Games(2013), Vampires Suck(2010), Disaster Movie(2008), Meet the Spartans(2008)]

Buget: 20.000.000 $

Nota Gealapa: 4.50

Un politist sub acoperire se alatura unei bande care se ocupa de curse ilegale de masini. Sunt rapizi, sunt furiosi si planuiesc sa il jefuiasca pe cel mai important mafiot din LA. Planul lor este pe atat de curajos pe cat este de ridicol si o sa ii vedem inclusiv tragand un restaurant cu maisna prin oras.

Acest film este o parodie dupa seria Fast & Furious. Din pacate este una de toata jena. Era de asteptat, avand in vedere ca proiectul a fost coordonat de un regizor specializat in parodii patetice. Umorul este sporadic, majoritatea glumelor au fost excelente in anii 80' si am vazut efecte vizuale mai reusite in desenele animate.

Partea buna este ca figurile din distributie sunt relativ familiare. Partea proasta este ca ii cunoastem din filme de aceeasi speta. Nici nu poate fi vorba de valoare artistica atunci cand vorbim de prestatiile lor. Singurile momente in care nu m-au calcat pe nervi au fost balbele prezentate pe genericul de la final.

Sunt si cateva momente in care se evidentiaza cu succes unele clisee din seria parodiata, dar acestea sunt mult prea putine. Singurul mod in care ma gandesc ca acest film ar putea fi amuzant, este sa il vezi atunci cand esti atat de beat incat nu mai est in stare sa urmaresti mai mult de doua idei in acelasi timp. Initial au suspendat lansarea filmului dupa moartea lui Paul Walker, dar ulterior au decis ca nu le pasa. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!