duminică, 16 august 2015

Stretch (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Patrick Wilson, Ed Helms, James Badge Dale, Brooklyn Decker, Jessica Alba

Regizor: Joe Carnahan [a mai regizat: The Grey(2011), The A-Team(2010), Smokin' Aces(2006), Faceless(2006), Narc(2002)]

Nota Gealapa: 6.55

Un sofer de limuzina ghinionist se straduieste sa se indrepte si sa isi plateasca datoriile. Accepta sa conduca un pasager nebun, ale carui registre sunt dorite de FBI, pentru ca pot infunda multi interlopi.

Acest film a venit la fix. Dupa o zi obositoare un film usurel este exact ce aveam nevoie. Nu este deloc complicat, prea putin realist, suficient de putin previzibil si fara nici un fel de drama inutila. Efectele speciale si cascadoriile sunt decente si exista cateva scene de actiune destul de palpitante. Umorul este si el bunicel si uneori subitl. Nu este genul acela de comedie la care sa razi ion hohote, dar este destul de amuzant.

Distributia este si ea decenta si atat. Contine suficiente nume importante mai mult sau mai putin actuale in roluri mai mari sau mai mici. Patrick Wilson, care nu a avut prea multe roluri notabile pana acum se descurca decent in rolul de protagonist, desi nu cred ca in urma aceste prestatii cariera lui va decola brusc. Singurul regret legat de distibutie este ca Jessica Alba a fost folosita mult prea putin. Chris Pine nu apare nicaieri ca facand parte din distributie desi are un rol important in acest film.

Ca sa sumarizez la fel de simplu cum este si filmul pot spune ca incepe exact cum ar trebui sa inceapa si continua exact cum ti-ai dori sa continue pana la final. Din pacate cred ca ar fi avut un succes mult mai mare deca era facut in 1985. Nu este foarte actual, dar este distractiv si merita banii pe care ii dati pe popcorn.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!