joi, 13 august 2015

Accidental Love (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Jessica Biel, Raymond L. Brown Jr., Jenny Gulley, Kurt Fuller, Jake Gyllenhaal

Regizor: David O. Russell [a mai regizat: American Hustle(2013), Silver Linings Playbook(2012), The Fighter(2010), I Heart Huckabees(2004), Three Kings(1999)]

Buget: 26.000.000 $

Nota Gealapa: 5.05
Metascore: 20/100

O ospatarita dintr-un orasel de provincie are un accident ciudat si un cui ajunge in capul ei facand-o sa aiba un comportament imprevizibil care o duce pana la Washington unde se indragosteste de omul care incearca sa o ajute.

Nu pare sa aiba foarte multa logica paragraful de mai sus, dar este in regula pentru ca nici filmul nu are prea multa logica. Producatorii au avut pe mana un buget impresionant, irosit in intregime pe un scenariu mediocru. Filmul este hiperbolizat in mod intentionat, dar fie acets procedeu nu mai este la moda, fie a fost pus in practica in mod deplorabil.

Distributia este impresionanta si aduna o multime de nume relevante, dar fara un pic de chimie intre ele. Din pacate, actorii nu au avut pe mana un scenraiu si personaje care sa ii puna in valoare. In astfel de filme prestatiile artistice cad in plan secundar. Din acest motiv nu am putut decat sa remarc cat de atragatoare este Jessica Biel, chiar si in postura unei femei semi-nebune, cu un cui in cap.

Filmul este atat de dezamagitor, incat David O. Russell, un regizor din mana caruia au iesit filme respectabile, si-a inventat un pseudonim pentru acest film (Stephen Greene). FIlmul nu are nici o perspectiva. Exista doar o mana de scene amuzante. Pe alocuri, este atat de prost incat pare un experiment nereusit. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!