vineri, 28 august 2015

The Intruders (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Miranda Cosgrove, Donal Logue, Austin Butler, Tom Sizemore, Jenessa Grant

Regizor: Adam Massey [a mai regizat: A Lobster Tale(2006)]

Nota Gealapa: 5.80

Dupa pierderea mamei sale, o adolescenta incearca sa dezvaluie secretele intunecate ale noii sale locuinte, in ciuda neincrederi tatalui ei.

Chiar daca acest film este din 2015 nu inseamna ca este si nou. Aceasta poveste cu case "cu probleme" in care se muta persoane naive am vazut-o de prea multe ori si rare sunt cazurile in care filmele a caror se desfasoara intr-un astfel de cadru reusesc sa surprinda si sa fie interesante. Acesta a esuat lamentabil. Desi scenariul incearca sa te induca in eroare si apoi sa fie surprinzator, nu prea reuseste sa uimeasca decat prin numarul de clisee si dialogurile menite sa iti distruga neuronii.

Distributia nu este nici prea prea, nici foarte foarte. La cat de slaba este povestea ma mir ca au acceptat sa ia parte la acest proiect cativa actori care se bucura de un oarecare respect. Este foarte posibil ca pretatiile lor de aici, absolut tepene si plictisitoare sa le fi dat cariera inapoi cu vreo zece ani.

Filmul are si o criza de identitate. nu este nici horror nici thriller. Povestea este ca un avion care prinde viteza dar nu reuseste sa decoleze; o luare de avant continua. Puteti sa il vizionati linistiti cu copiii vostri de zece ani, pentru ca vor dormi ca niste bebelusi dupa aceea. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!