marți, 11 august 2015

Zombie Resurrection (2014)

Gen: Horror

Distributie: Eric Colvin, Jim Sweeney, Danny Brown, Simon Burbage, Jade Colucci

Regizor: Jake Hawkins [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 100.000 lire sterline

Nota Gealapa: 1.95

La 15 luni dupa apocalipsa, un grup de supravietuitori trebuie sa se refugieze intr-o scoala abandonata unde dau peste un zombie misterios care are puterea sa reinvie oamenii.

Tot ma uit la filmele zu zombie in speranta ca voi descoperi unul care sa spele rusinea pentru toate productiile penibile de acest gen realizate de-a lungul timpului. Nici acum nu am avut noroc. Cu un buget mai mic decat al unu ONG mediocru romanesc si cu un subiect idiot care il intruchipeaza pe Iisus intr-un zombie, acest film este poate cel mai prost film cu zombie din istorie. Nu imi vine in minte nici un motiv pentru care cineva sa se uite la acest film.

Distributia este foarmata din anonimi care prin aceste prestatii si-au ingropat cariera de actori inainte sa inceapa. Interpretarile unora dintre ei sunt atat de penibile, incat la un moment dat am crezu ca de fapt ma uit la o comedie, dar din nefericire nu este cazul.

Prima jumatate a filmului aduce cu o comedie neagra, dar pe parcurs apar si zombie si scenele gore pe care le astepti de la un asemenea film. Toate elementele sunt acolo, dar nici unul nu este realizat corespunzator. Amatorismul este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine aceasta productie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!