luni, 10 august 2015

Apartment Troubles (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Jess Weixler, Jennifer Prediger, Megan Mullally, Will Forte, Jeffrey Tambor

Regizor: Jennifer Prediger [aflata la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 3.55

Doua colege de camera dependente una de cealalta, aflate in pragul unei evacuari, pleaca la Los Angeles unde prietenia lor este pusa la incercare de sansa de a deveni faimoase, de o ghicitoare si de o matusa bogata.

Cele doua protagoniste au scris un scenariu pe care nu l-a vrut nimeni, astfel ca au facut singure filmul din banii lor. Au crezut orbeste in acest proiect desi restul lumii nu i-a dat nici o sansa. Din pacate, de aceasta data restul lumii a avut dreptate. Intriga nu este cine stie ce, iar lipsa mijloacelor materiale a facut ca rezultatul sa semene mai degraba cu un proiect studentesc. Nu am ras nici macar odata la aceasta comedie, iar scenele care m-au facut macar sa zambesc sunt si ele foarte putine.

Curios este faptul ca unii actori destul de cunoscuti au acceptat sa faca parte din proiectul celor doua. Ma refer la Megan Mullally si Jeffrey tambor, cei doi fiind si singurii care au reusit sa imi smulga cateva zambete. Cele doua protagoniste nu au avut pic de chimie, iar daca Jess Weixler a mai miscat putin, Jennifer Prediger a fost mai teapana decat un cadavru dupa 5 zile la morga.

Cand un film este filmat in doar 14 zile, stii ca de obicei nu prea are cum sa fie bun. Asa se intampla si acum. Personajele principale, doua lesbiene care inca nu au parasit dulapul, nu au nici un scop astfel ca in nici un moment nu ajungi sa empatizezi cu ele. Ajungi chiar sa le detesti la un moment dat, din cauza lipsei de logica din actiunile lor. Din cand in cand, cand alegi sa vezi filme nu foarte cunoscute descoperi cate o comoara ascunsa. Alte dati, nu gasesti altceva decat gramezi de rahat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!