marți, 1 septembrie 2015

Kajaki (2014)

Gen: Razboi

Distributie: David Elliot, Mark Stanley, Scott Kyle, Benjamin O'Mahony, Bryan Pary

Regizor: Paul Katis [a mai regizat: The Waltons: Meet Mickey Mouse(1989), The Waltons Sextuplets Hannah Luci RuthSarah Kate and Jenny(1989)]

Nota Gealapa: 7.25

Barajul Kajaki 2006. Un batalion de tineri soldati britanici infrunta un inamic neasteptat siingrozitor. Ei se afla pe albia unui rau secat inconjurati de sute de mine anti-personal, fiecare pas putandu-i costa un picior sau chiar viata.

Un film de razboi care nu este asa cum te-ai astepta. Dusmanul este unul neobisnuit, nevazut dar foarte letal. Acest film are putin din toate. Este si putin psihologic, este si biogafic, plin de suspans si umor negru. Va avertizez ca este foarte grafic si nu va recomand sa faceti aceeasi greseala pe acre am facut-o eu, vizionandu-l in timp ce mancam.O poveste moderna cu eroi, a carui poveste bazata pe fapte reale, este foarte recenta si poate atinge multe suflete.

Distributia nu este neaparat impresionanta, dar rolurile cheie au fost acoperite cu actori experimentati care au oferit prestatii solide, iar pe alocuri chiar emotionante. Nu este genul de film care sa lanseze cariere, dar actorii din acest film pot fi mandri de ce au realizat.

Filmul te poarta prin toate starile. Te face sa razi, sa lacrimezi si in acelasi timp sa stai incordat aproape doua ore. Este primul film care m-a facut sa ma uit si la generic. Vedeti voi singuri de ce. Pana la urma este un film despre camaraderie si despre cum situatiile exceptionale scot la iveala adevaratul caracter al omului si iti arata pe cine te poti baza de fapt. Nu inteleg de ce nu a obtinut nici un premiu. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!