miercuri, 30 septembrie 2015

Results (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Guy Pearce, Cobie Smulders, Kevin Corrigan, Giovanni Ribisi, Brooklyn Decker

Regizor: Andrew Bujalski [a mai regizat: Computer Chess(2013), Beeswax(2009), Mutual Appreciation(2005), Funny Ha Ha(2002)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 5.90
Metascore: 73/100

Vietile a doi antrenori personali nepotriviti sunt rasturnate de actiunile unui client nou, plin de bani.

Nu am reusit pana la final sa inteleg despre ce este acest film. Nu propune nici o morala, nu are nimic special si nu este nici macar amuzant. Mi-a smuls maxim cateva zambete. Intriga este extrem de slaba si nu a permis dezvoltarea unei povesti interesante. Scenariul nu contribuie decat cu dialoguri ciudate si inutile care trag mai mult filmul in jos.

Distributia are destule nume cunoscute care ne arata prin prestatiile lor de ce nu mai sunt in prim-planul industriei cinematografice de ceva vreme. In afara de Cobie Smulders, care a mai incercat cate ceva, restul aproape ca te adormeau de fiecare data cand apareau pe ecran.

Nu inteleg motivele pentru care criticii au acordat note asa de mari acestui film. Poate sunt eu prea prost sa il inteleg si daca gaseste cineva vreun sens sa ma lumineze si pe mine. Exista un moment in care filmul pare ca sa indreapta spre ceva si devine inteligibil dar se intoarce brusc in tara nimanui. Desi incearca sa para un film mainstream, nu are nimic de oferit unui asemenea public. Cred ca nici fanii filmelor indie nu prea au ce sa culeaga din acesta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!