miercuri, 16 septembrie 2015

V/H/S/2 (2013)

Gen: Horror

Distributie: Lawrence Michael Levine, Kelsy Abbott, Adam Wingard, L.C. Holt, Simon Barrett

Regizor: Simon Barret [aflat la primul lungmetraj]

Incasari: 100.000 $

Premii:
- Best Limited-Release/Direct-to-Video Film, Fangoria Chainsaw Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 49/100

Doi detectivi particulari patrund intr-o casa in cautarea unui student disparut si gasesc o colectie de casete V/H/S. Vazand inregistrarile ingrozitoare ei realizeaza ca disparitia studentului s-ar putea datora unor motive intunecate.

Acest sequel este identic cu filmul original. Au aceeasi intriga si acelasi deznodamant, dar de ce sa strici ceva bun sau sa insisti pe lucruri care nu conteaza? Pe nimeni nu intereseaza povestea sau finalul la aceasta serie; calatoria este importanta, iar filmuletele sunt chiar mai grafice si infricosatoare decat in primul film. De cateva ori chiar ams arit din pat.

Distributia nu este nici ea importanta. oricum vorbim de o serie de filmulete filmate toate la persoana intai, conditii in care era clar ca nu vom avea vreo intepretare impreionanta. Important era ca actorii sa nu faca greseli prea mari sau sa nmu fie atat de tepeni incat sa fie deranjanti, lucruri care din fericire nu s-au intamplat.

La fel ca in seria The ABCs of Death, fiecare filmulet are un alt regizor, lucru care a dus la diferente mari de abordare. Cateva dintre ele sunt impresionante si daca toate ar  fi pastrat acelasi nivel am fi asistat la o capodopera, dar nu este cazul. Nici dupa doua filme nu inteleg exact de ce se intampla unele lucruri si care este legatura intre ele. Poate ma lamuresc in al treile. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!