sâmbătă, 5 septembrie 2015

Vengeance of an Assassin (2014)

Titlu original: Rew thalu rew

Gen: Actiune

Distributie: Nantawooti Boonrapsap, Dan Chupong, Kessarin Extawatkul, Chatchapol Kulsiriwuthichai, Kowit Wattanakul

Regizor: Panna Rittikrai [a mai regizat: BKO: Bangkok Knockout(2010), Ong-bak 3(2010), Ong-bak 2(2008), Kerd ma lui(2004), The Bodyguard(2004)]

Nota Gealapa: 4.65

Un tanar devine asasin ca sa afle cine i-a ucis parintii. Pe masura ce se apropie sa dea in vileag o retea de coruptie, este tradat si devine el insusi o tinta punandu-i in pericol si pe toti cunoscutii sai.

Acest film primeste nota de trecere pentru ca este atat de prost incat pe alocuri devine amuzant si dstrctiv. Totul incepe cu cea mai violenta miuta din istorie, care nu are legatura cu nimic. Apoi apar personaje la fiecare jumatate de secunda, se intampla lucruri pe care nu le explica nimeni, iar cand totul capata putin sens iti doresti sa fi ramas in nestiinta. Din acest film invatam ca daca esti strapuns cu o teava de 12 pana iese pe partea celalalte iti curge putin sange, dar pui iarba in gaura si te vindeci in aproape doua zile. In schimb, poti omori un om in cateva secunde cu un ciocanel de pui.

Este cu siguranta distributia cu cele mai iesite din comun nume pe care am intalnit-o. Niste barbati care arata ca baieti si vor sa arate cat de tari sunt, iar singura femeie geme, rade si plange exact ca in toate filmele porno cu asiatice pe care le-am vazut(doua...trei maxim). In acest film a jucat si un actor chinez, singurul care a vorbit tot timpul engleza, ca orice chinez care se afla in Tailanda.

In multitudinea de scene atat de ridicole ca sunt ilare, avem parte si de cateva scene de lupta destul de reusite. Efectele vizuale sunt absolut contrstante; acum te impresioneaza pentru ca in secunda urmatoare sa crezi ca te uiti la o animatie. Din pacate, se pare ca cinematografia tailandeza, desi pare ca dispune de mijloace si tehnologie, mai are de progresat pana sa produca filme care sa placa si in afara granitelor. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!