sâmbătă, 12 septembrie 2015

Super Shark (2011)

Gen: Actiune

Distributie: Tim Abell, Catherine Annette, Ashley Carr, Rick Cramer, Trish Cook

Regizor: Fred Olen Ray [a mai regizat: Eyewitness(2015), A Perfect Christmas List(2014), Christmas in Palm Springs(2014), After Midnight(2014), House of Secrets(2014)]

Nota Gealapa: 3.95

Un accident minier elibereaza un rechin preistoric, care poate merge pe uscat si poate sa zboare si care ameninta sa transforme un concurs de bikini intr-o baie de sange.

Daca in vreo imprejurare trebuie sa va aduceti aminte care sunt toate cliseele din filmele cu rechini, uitati-va la acesta, pentru ca le are pe toate. Pentru ca rechinii pe care ii stim cu totii nu sunt suficient de infricosatori, tot mai multe filme, ca si acesta,  apeleaza la unii preistorici. Acesta este insa singurul film in care se incearca uciderea unui rechin cu un...tanc...cu picioare...care da din copite ca un taur la rodeo. Efectele vizuale sunt absolut jenante; am vazut unele mai bune la jocurile pe calculator de la sfarsitul anilor '90.

Surpinzator este ca in distributie, in roluri minore ce-i drept, sunt si cativa actori profesionisti care probabil au fost santajati sa accepte sa faca parte din acest proiect. Restul, si-au facut un dvd pe care sa il arate copiilor cand vor avea 5 ani si s-au intors la joburile lor de zicu zi, pentru ca ma indoiesc ca vreunul mai poate prinde vreun rol pe o raza de 5000 de kilometri de Hollywood.

Se pare ca nimeni nu mai ofera bani filmelor cu rechini si acest gen este condamnat la filme mediocre, cu efecte ridicole si cu fete in bikini cu o inteligenta discutabila care se cred actrite. Trebuie sa ma resemnez cu acest lucru si astept urmatorul monstru preistoric, dezgropat accidental si care a supravietuit miraculos milioane de ani, pregatit sa omoare mii de oameni. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!