joi, 10 septembrie 2015

Insurgent (2015)

Gen: Aventura

Distributie: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Theo James, Kate Winslet, Jai Courtney

Regizor: Robert Schwentke [a mai regizat: R.I.P.D.(2013), RED(2010), The Time Traveler's Wife(2009), Flightplan(2005), Eierdiebe(2003)]

Buget: 110.000.000 $
Incasari: 592.000.000 $ (pana acum)

Premii: 
- Choice Movie Actress: Action (Shailene Woodley), Teen Choice Awards, 2015

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 42/100

Beatrice Prior trebuie sa isi confrunte demonii interiori si sa continue lupta, cu ajutorul pritenilor ei,  impotriva puternicei aliante care ameninta sa distruga societatea in care traieste.

Desi per total este putin mai slab decat primul film al seriei, Divergent, acest sequel reuseste in mare masura un lucru pe care producatorii seriei sunt convins ca si-l doreau: sa inlature senzatia ca acest film este doar o copie a Hunger Games. In ciuda unui inceput greoi, pe masura ce trece timpul filmul capata profunzime si suspansul creste pana la final. Efectele vizuale sunt si ele foarte bune si contribuie din plin la reusita filmului.

Distributia o cunoastem in mare parte din Divergent. Personajele sunt cam aceleasi asa ca parerea noastra este formata deja despre ele, dar apar unele surprize care te uimesc destul de mult. Prestatiile actorilor sunt bune spre foarte bune, desi scenariul i-a obligat sa treaca prin unele clisee. Marea vedeta este Shailene woodley care pare sa aiba un viitor stralucit. Singurul meu regret la acest capitol este Kate Winslet. nu pentru ca ar fi avut vreo interpretare proaste, ci pentru ca mi se pare ca i se iroseste talentul in rolul care i-a fost acordat.

Ce este deranjant este ca filmele din ziua de azi au descoperit un subiect acre atrage, in speta sfarsituri apocaliptice in care cativa rebeli se chinuie sa salveze lumea de regimuri tiranice, tema pe care o mulg la greu. Astept din clipa in clipa momentul in care publicul o sa se sature de subiectul asta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!