duminică, 20 septembrie 2015

The World Made Straight (2015)

Gen: Drama

Distributie: Noah Wyle, Jeremy Irvine, Minka Kelly, Adelaide Clemens, Steve Earle

Regizor: David Burris [a mai regizat: Voodoo Academy(2000)]

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 48/100

Intr-o comunitate rurala din Apalasi bantuita de un masacru din timpul razboiului civil, un tanar rebel se lupta sa evadeze din violenta care il leaga de trecut.

Povestea este una interesanta dar este pusa in scena intr-un mod destul de stangaci. Este lungita nejustificat aproape doua ore si sunt multe momente moarte. In permanenta ai senzatia ca timpul se scurge greoi si este plictisitor pe alocuri. Cinematografia este foarte buna, iar senzatia de izolare este transmisa cu succes. Imi inchipui ca in zonele rurale din America filmula  avut oaracare succes pentru ca pana la urma nu este decat inca un film cu rednecksi si problemele lor.

Distributia este si ea mediocra cum este tot filmul si avem parte de prestatii contrastante. Protagonistul, Jeremy Irvine, nu a reusit o interpretare foarte buna. Exagerat de multe ori, nu prea reuseste sa fie credibil. Surpriza placuta din acest punct de vedere a fost Noah Wyle, care nu imi place in mod deosebit,dar in acest film chiar a reusit un rol foarte bune si a luat fata desi nu a avut rolul principal. Cea mai mare problema la acest capitol sunt personajele feminine, care trag tot filmul in jos.

O alta problema a filmului este ca nu se hotaraste pe ce plan temporal sa se concentreze. Trecutul, prezentul si viitorul sunt abordate alternativ si lise da cam aceeasi importanta, lucru care duce la o oarecare stare de confuzie. Pana si filosofiile lansate sunt cumva rurale. Recomand acest film doar daca aveti chef de cateva peisaje interesante si o engleza cu accent ciudat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!