luni, 7 septembrie 2015

Malibu Shark Attack (2009)

Gen: SF

Distributie: Renee Bowen, Remi Broadway, Joel Amos Byrnes, Warren Christie, Nicholas G. Cooper

Regizor: David Lister [a mai regizat: Beauty and the Beast(2009), Beauty and the Beast(2005), The Story of an African Farm(2004), Pets(2002), The Sorcerer's Apprentice(2002)]

Buget: 3.000.000 $

Nota Gealapa: 4.65

Cand un tsunami inunda plajele din Malibu, aduce cu el o haita de rechini preistorici care ii vaneaza pe salvamarii locali si o echipa de constructori blocati pe un santier inundat.

Acest film este unul din cele mai elucubrante pe care le-am vazut. Atat de multe lucruri nu au nici o logica, incat Sharknado pare un documentar pe langa acesta. Acest scenariu slab este completat de efecte vizuale absolut amatoricesti care completeaza fiascoul. Din pacate, observ ca filmele cu rechini au luat-o pe aceeasi panta descendenta ca si cele cu zombie si rar mai apare unul care poate fi luat in serios.

Distributia este bomboana de pe coliva. Din pacate, in cinematografie nu este ca in matematica unde minus cu minus fac plus. Daca unui scenariu aberant ii adaugi o mana de actori submediocri esecul este absolut garantat. Cred ca actorii nu le vor arata acest film nici macar rudelor, din cauza rusinii.

Am vazut o sumedenie de filme de categoria B la viata mea, dar pentru acesta ar trebui inventata categoria Z. Dialoguri oribile, interpretare proasta si o intriga jenanta. Nu au fost nici  in stare sa produca un tsunami realist macar din punct de vedere al efectelor ulterioare. Stiu ca filmele sunt filme, dar trebuie sa pastrezi macar o mica doza de realism ca sa poata fi vizionat. Orice om care stie o boaba de fizica si a vazut acest film cu siguranta are fata rosie de la atatea palme pe care si le-a dat singur. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!