duminică, 6 septembrie 2015

Under the Bed (2012)

Gen: Horror

Distributie: Jonny Weston, Gattlin Griffith, Peter Holden, Musetta Vander, Kelcie Stranahan

Regizor: Steven C. Miller [a mai regizat: Silent Night(2012), The ggression Scale(2012), Scream of the Banshee(2011), Automaton Transusion(2006)]

Nota Gealapa: 5.55

Doi frati fac echipa pentru a infrunta o creatura care traieste sub pat, in ceea ce se autointituleaza un "cosmar urban".

In cea mai mare parte filmul este plictisitor si lipsit de orice urma de logica. Pe langa o poveste foarte slaba, sunt atat de multe scene lipsite de sens ca nici nu mai stiu de cate ori mi-am dat ochii peste cap. Impresia este salvata cumva spre final de cateva scene gore si un monstru decent.

Distributia este compusa in intregime din anonimi, care vor ramane asa si dupa aceste prestatii. Scenariul i-a pus pe toti in niste ipostaze din care nu aveau cum sa iasa cu credibilitate sau sa isi demonstreze putinul talent pe care il au.

Acest film este un mare cliseu, cu iz de anii '80. Din fericire pentru desfasurarea actiunii, exista monstri sub pat, dar nu si protectia copilului pentru ca avem parte de un tata care isi tot incuie copiii in camera desi unul dintre ei a dat foc la casa in trecut. Este posibil totusi sa fie pe placul unor adolescenti mai slab inzestrati din punct de vedere mental. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!