luni, 21 septembrie 2015

Shark in Venice (2008)

Gen: Horror

Distributie: Stephen Baldwin, Vanessa Johansson, Hilda van der Meulen, Giacomo Gonnella, Ivaylo Geraskov

Regizor: Danny Lerner [a mai regizat: Cool Dog (2010), Direct Contact(2009), Finding Rin Tin Tin(2007), Target of Opportunity(2005), Raging Sharks(2005)]

Nota Gealapa: 4.35

Apele aparent linistite ale Venetiei sunt terorizate de masini perfecte de ucis. In cautarea tatalui sau care a disparut in mod misterios in timp ce facea scufundari, David da peste urma unei comori antice. El devine un pion al mafiei, iubita luie ste rapita, iar ca sa o salveze trebuie sa faca scufundari in apele periculoase.

Rechini in oras, comori antice, mafie, rapiri si alte mini-intrigi adunate a un loc poate, poate iese ceva bun. Din pacate rezultatul este un haos total. Putinele efecte vizuale sunt atat de proaste ca sunt comice, dialogurile sunt jenante, povestea nu are nici o logica si asta inseamna ca acest film este inca o piatra de moara atarnata la gatul productiilor cu rechini.

Distributia ne aduce confirmarea,daca mai era nevoie de ea,  ca Stephen Baldwin nu o sa se apropie niciodata de nivelul fratelui sau mai cunoscut. Nu l-a ajutat nici scenariul si nici colegii de platou care au avut prestatii la fel de proaste. Nici macar rudele actorilor nu aveau cum sa gaseasca ceva bun de zis despre interpretarile lor.

Filmat intr-un mod absolut amatoricesc, cu un scenariu oribil, acest film propune aceleasi scene proaste pe care le-am mai vazut intr-o duzina de alte filme cu acelasi erou negativ. Nu vine cu nimic surprinzator si a fost lansat direct pe dvd, pentru ca daca ar fi ajuns in salile de cinema existau riscul sa apara revolte spontante. Cred ca asa arata un film facut de cineva care a vazut foarte multe filme proaste si vrea sa le copieze pe toate. Daca vreti un film cu rechini, uitati-va la Jaws. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!