duminică, 27 septembrie 2015

Shark Night (2011)

Gen: Horror

Distributie: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, Katharine McPhee, Joel David Moore

Regizor: David R. Ellis [a mai regizat: The Final Destination(2009), Asylum(2008), Snakes on a Plane(2006), Cellular(2004), Final Destination 2(2003)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 20.000.000 $

Nota Gealapa: 4.85
Metascore: 22/100

Un weekend la o casa pe lac in Golful Louisiana se transforma intr-un cosmar pentru sapte tineri atunci cand devin tinta atacurilor unor rechini.

Cand un film incepe cu o femeie in bikini care topaie fara nici un motiv, iti dai seama ca nu urmeaza sa vezi vreo capodopera si poti doar sa speri la un film suportabil. Acesta este aproape suportabil. Nu inteleg de ce a fost filmat in 3D, pentru ca am vazut maxim doua scene care sa merite acest efort. In ciuda unui buget decent, foarte putine din efectele vizuale sunt reusite. Povestea este si ea una fara absolut nici o logica si fata de care iti pierzi interesul destul de repede.

Distributia propune cateva figuri cunoscute, dar nici un nume cu adevarat important. In rolurile care conteaza sunt tineri aspiranti la meseria de actor, care nu au reusit sa isi arate potentialul si cred ca fac si acum eforturi sa isi reprime amintirea participarii la acest proiect. Sa fim totusi ingaduitori: se pare ca nu putem sa avem un film cu rechini fara tineri care sa moara pe banda rulanta.

Filmul nu a rulat pentru critici inainte de lansare. Daca s-ar fi intamplat asta probabil ca nu mai platea nimeni bilet sa il vada. Filmul nu are absolut nici o scena gore, dar unele morti sunt atat de exagerate incat devin amuzante. Concluzia este ca filmul nu are nimic memorabil si inca sunt in asteptarea unei productii cu rechini care sa fie si reusita. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!