duminică, 13 septembrie 2015

The ABCs of Death 2 (2014)

Gen: Horror

Distributie: Eric Jacobus, Andy Nyman, Stefanie Wood, Ben Maccabee, Jason Cabell

Regizor: Rodney Ascher [a mai regizat: The Nightmare(2015), Room 237(2012)]

Nota Gealapa: 5.65
Metascore: 53/100

Inca o antologie in 26 de capitole, care ne prezinta moartea in toata minunatia si frumusetea ei brutala.

Acest proiect este un din placerile mele vinovate cand vine vorba de cinematografie. Mi se pare unul din cele mai indraznete si riscante proiecte.  Desigur ca privind obiectiv, este plin de nonsens si nu are nimic special decat o idee originala, dar este amuzant, infricosator, scarbos, socant si poaspat. Ce sa il gasiti agreabil trebuie voi insiva sa fiti putin ciudati.

Distributia nu ne sune nimic, pentru ca vorbim de 26 de scurtmetraje in care nu actorii sunt in prim-plan. Astfel ca avem parte de interpretari de la cele mai penibile pana la unele chiar reusite. Sunt convins insa ca nici actorii nu au participat la acest proiect cu gandul ca se vor face remarcati.

Acest sequel este putin mai bun decat primul film al seriei si sper ca aceasta panta ascendenta sa continue si sa avem parte de macar inca o continuare. Factorul surpriza nu mai exista, ca la primul film, dar scurtmetrajele sunt putin mai bine realizate. Din pacate insa, nu este nici unul care sa ma urmareasca mult timp asa cum s-a intamplat cu primul film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!