sâmbătă, 19 septembrie 2015

Spring (2014)

Gen: SF

Distributie: Lou Taylor Pucci, Nadia Hilker, Vanessa Bednar, Shane Brady, Francesco Carnelutti

Regizor: Justin Benson [a mai regizat: V/H/S: Viral(2014), Resolution(2012)]

Incasari: 100.000 $

Premii:
- Best Actor (Lou Taylor Pucci), Austin Fantastic Fest, 2014
- Best Director - International Film, Fantaspoa Inernational Fantastic Film Festival, 2015
- Directors to Watch, Palm Spring International Film Festival, 2015

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 70/100

Un tanar in plina decadere paraseste Statele Unite pentru Italia, unde se indragosteste de o femeie care ascune un secret primordial intunecat.

Unele filme sunt total subevaluate, nepopularizate si cand le descopar surpriza este una totala. Asa se intampla si cu acesta, despre care nu stiam nimic, dar care propune o poveste putin ciudata, originala, palpitanta si foarte agreabila. Dureaza cam mult pana intriga se dezvaluie cu adevarat, iar sfarsitul lasa de dorit, dar per total, filmul este foarte reusit. Cinematografia este si ea foarte buna, in ciuda unui regizor nu foarte experimentat.

La prima vedere distributia nu spune mare lucru, dar ambii protagonisti, desi nu sunt nume foarte mari in industrie, ofera interpretari foarte bune. Lou Taylor Pucci face probabil cel mai bun rol al sau de pana acum si acest film ar trebui sa ii lanseze cariera cu adevarat.

In ciuda unor scene care intind la maxim plauzibiliatatea, filmul este decent si in ciuda unei povesti greu de crezut, reuseste cumva sa fie credibil. Umorul inteligent si uscat a fost si el o surpriza placuta. Pe ici pe colo filmul arunca mesaje despre filosofie, moralitate, mortalitate, religie si stiinta suficient de profunde dar fara sa fie dezbatute atat de mult incat sa fie plictisitoare. Este un mix interesant intre dragoste si SF si il recomand cu incredere pentru cei care iubescSF-urile, dar au o frica patologica de "chick flicks". Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!