joi, 17 septembrie 2015

Beyond the Reach (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Michael Douglas, Jeremy Irvine, Martin Palmer, Ronny Cox, Hanna Mangan Lawrence

Regizor: Jean-Baptiste Leonetti [a mai regizat: Carre blanc(2011)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.75
Metascore: 34/100

Un rechin corporatist si tanarul sau ghid sarac, joaca cel mai periculos joc in timpul unei vanatori in desertul Mojave.

Un film de destul de palpitant, dar pe care nu poti sa il iei prea in serios. Cum poti lua in serios un film un de un baietel cu o prastie invinge un barbat cu arme, dinamita si alte gadgeturi? Sunt si o multime de alte lucruri care nu au logica, venite la pachet cu doua personaje principale despre care nu stii mai nimic, iar cand analizezi la rece calitatea filmului iti dai seama ca nu ai asistat la o mare realizare. Mana de regizor cvasi-debutant se simte si ea. Multe scene ar fi avut mai mult de oferit.

Avem parte de o distributie extrem de redusa, dar prezenta lui Michael Douglas mi-a dat incredere. Prestatia lui este in regula. A scos tot ce s-a putut de la un scenariu mediocru, dar chiar si asa a iesit una din prestatiile lui ok si atat. Din pacate partenerul lui de ecran nu s-a ridicat la acelasi nivel.

Desi nu este un film prea lung, pe la jumatate deja ai senzatia ca unele lucruri se repeta si se cam trage de timp, iar finalul pare imprumutat din alt film. Cinematografia este acceptabila; senzatia de singuratate pe care o da desertul este transmisa cu succes. Pana la urma, vorbim de un thriller destul de reusit pentru un film cu buget redus.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!