miercuri, 30 iunie 2021

12 Rounds 2: Reloaded (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Randy Orton, Tom Stevens, Brian Markinson, Venus Terzo, Cindy Busby

Regizor: Roel Reiné [a mai regizat: Capsized: Blood in the Water(2019), Redbad(2018), Dead Again in Tombstone(2017), Hard Target 2(2016), The Condemned 2(2015)]

Buget: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 5.80

Un barbat rapeste sotia unui paramedic, fortandu-l sa participe la un "joc al mortii", care are 12 runde si care il poarte in diferite locatii.

Cu un buget mediocru si cu o poveste identica cu cea din primul film, acest film nu m-a surprins cu nimic si a fost exact atat de mediocru cum ma asteptam. In afara de cateva scene de actiune decente si cateva explozii interesante nu are mai nimic de oferit. Abordand fix aceeeasi poveste, pierde elementul surpriza de care a beneficiat primul film al seriei, ceea ce il face banal si previzibil. Scenariul este mediocru si el, oferind cele ami banale dialoguri si orice incercare de a rasturna situatie nu ajuta cu mai nimic.

Fata d eprimul film, acesta se bucura si de o vedeta WWE mai putin carismatica. Dwayne Johnson a deschis calea wrestlerilor catre filme, dar nu toti arata ca el, nu toti au baza lui de admiratori si cel ami important nu toti sunt la fel de talentati. John Cena are putin din toate acestea si a dus primul film la capat cu oarecare succes, dar Randy Orton, cel caruia i s-a oferit rolul principal acum pur si simplu nu se afla inca in aceeasi categorie. Poate se intampla asta dfoar pentru ca se afla intr-o faza incipienta a acrierei sale de actor, dar prestatialui a fost una destul de mecanica si plata si nu m-a facut sa empatizez deloc cu personajul sau, desi acesta trecea prin toate suferintele posibile. In plus, Orton trebuie sa mai spele si din imagina de personaj negativ pe acre a avut-o in WWE pe vreme cand urmaream acele spectacole, ca sa il cred in pielea unui personaj pozitiv.

Cred ca principalele probleme ale filmului sun finalul destul de abrupt, precum si absenta a inca cateva scene care sa lege mai bine actiunea si sa explice anumite situatii. Chiar si in aceste conditii insa, trebuie sa recunosc ca nu m-am plictisit mai deloc si timpul a trecut destul de repede urmarindu-l, prea putin insa pentru a ma determina sa il recomand. Este doar un film de categoria a doua aproape decent, dar exista pe piata multe astfel de filme mult mai agreabile care trebuie vazute inaintea acestuia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!