sâmbătă, 5 iunie 2021

Jenny's Wedding (2015)

Gen: Comedie, Drama

Distributie: Katherine Heigl, Tom Wilkinson, Linda Emond, Grace Gummer, Alexis Bledel

Regizor: Mary Agnes Donoghue [a mai regizat: Paradise(1991)]

Incasari: 42.927 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 33/100

Părinții și frații lui Jenny încearcă întotdeauna să ii prezinte un bărbat atunci când îi vizitează, dar ceea ce nu știu ei este că Jenny a întâlnit deja persoana potrivită si anume "colega ei de cameră" Kitty, cu care acum vrea să se căsătorească și să întemeieze o familie.

Acest film este exact cum te-ai astepta. Este un film corect, care incearca sa atinga niste corzi sensibile si reuseste sa o faca in destule momente. Pentru o parte a publicului care a trait momente asemanatoare sunt convins ca este chiar lacrimogen. Nu este genul de film care sa fi umplut salile de cinema si nici nu este prima idee care iti trece prin cap, dar daca se intampla sa ajunga pe ecran fiti linistiti pentru ca nu este deloc plictisitor, dar va avertizez ca este mai degraba o drama, decat o comedie. Are un subiect chiar daca nu chiar original, foarte credibil si realist si personaje cu care se poate empatiza foarte usor.

Acest lucru se datoreaza in mare parte si actorilor, care au avut interpretari foarte naturale si sensibile. Distributia nu debordeaza de nume uriase, dar are in componenta cel putin doi actori experimentati, care mi s-a parut ca i-au tras si pe ceilalti la nivelul lor, sau oricum foarte aproape. Ma refer la Katherine Heigl, care este una din actritele mele preferate, dar si la om Wilkinson, un nume cu adevarat mare pe acre este mereu o placere sa il vad in actiune. As fi putut sa o nominalizez aici si pe Alexis Bledel, dar rolul ei este destul de mic. Cert este ca a existat o chmie foarte buna intre toti cei de pe platourile d epe filmare si asta se simte in fiecare scena.

Chiar daca nu este o comedie romantica tipica si ridica probleme foarte actuale despre relatii familiale, prejudecata si felul in care ne raportam la ce cred ceilalti despre noi, este totusi un film mult prea simplu si usurel pentru a primi o nota mai buna. Putin dinamism suplimentar cred ca ar fi ajutat filmul, cum la fel l-ar fi ajutat si ceva mai mult umor, dar chiar si asa ramane un film agreabil, pe care nu cred ca il cauta nimeni in mod special, dar cine da peste el nici nu cred ca regreta ca l-a vazut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!