marți, 22 iunie 2021

She Made Them Do It (2013)

Gen: Crima, Drama

Distributie: Jenna Dewan, Mackenzie Phillips, Steve Bacic, John Walsh, Nels Lennarson

Regizor: Grant Harvey [a mai regizat: A Christmas Horror Story(2015), Balletlujah(2014), Gone(2011), Held Hostage(2009), Freezer Burn: Tha Invasion of Laxdale(2008)]

Nota Gealapa: 6.75

Povestea adevărată a lui Sarah Pender, care a fost găsită vinovată că a gandit si a creat premisele unei duble crime. 

Stiam de la inceput ca am in fata un film de televiziune, deci nu am plecat la drum cu asteptari prea mari si am primit aproape exact ce ma asteptam. De asemenea, vorbim de o poveste bazata pe fapte reale, ceea ce face orice intriga mai interesanta. Este un film bunicel in cea mai mare parte cu un ritm alert, poate chiar prea alert uneori, lasand senzatia ca s-a pornit la acest proiect de la limita de timp in care au incercat sa faca loc cat mai multor detalii. Asta inseamna ca prin multe aspecte se trece prea superficial, iar in partea de introducere lipsesc atat de multe detalii incat e chiar deranjant.

Distributia este in regula pentru un film de televiziune si chiar si despre interpretari pot sa spun ca au fost bunicele. Jenna Dewan a fost protagonista si a facut o treaba decenta. A avut cateva momente ezitante, dar in cea mai mare parte am crezut-o. Steve Bacic a fost o surprizqa placuta, chiar daca rolul sau au fost unul destul de mic si pe langa el mai sunt cateva figuri familiare care au aparitii sporadice, dar care dau filmului un plus de credibilitate. Chiar daca nu am fost cu adevarat emotionat la cele cateva tentative ale scenariului de a sensibiliza, per total ma declar multumit de calitatea prestatiilor artistice.

Mi-ar fi placut, fiind vorba de un film bazat pe fapte reale, sa ma lase cunoscand cu certitudine adevarul, lucru care nu se intampla. Filmul iti prezinta cumva ambele variante: si cea a politiei si cea a protagonistei, variante care sunt in antiteza, dar nu iti da aproape nici un indiciu care sa incline balanta in favoarea uneia dintre cele doua. De obicei mi se pare interesanta aceasta abordare, dar de data asta as fi simtit nevoia sa stiu cu certitudine ce s-a intamplat exact. urmarind filmul cu atentie, poti intui cam care este acest adevar, dar nu e treaba unui film atat de simplu sa te puna sa gandesti. In concluzie, chiar daca nu este un film pe care sa il cauti in mod deosebit, daca apare intr-o seara pe tv nu e nevoie nici a schimbati canalul, pentru ca este suficient de agreabil si departe de a fi plictisitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!