sâmbătă, 26 iunie 2021

Butcher Boys (2012)

Titlu original: Bone Boys

Gen: Actiune, Horror

Distributie: Ali Faulkner, Johnny Walter, Derek Lee Nixon, Tory Taranova, Gregory Kelly

Regizor: Duane Graves [a mai regizat: Kill or Be Killed(2015), Slacker(2011), The Wild Man of the Navidad(2008), Up Syndrome(2000)]

Buget: 1.500.000 $

Nota Gealapa: 3.75

O zi de naștere sarbatorita la un restaurant elegant se transforma intr-o întâlnire cu canibali care fac trafic de carne.

Nu ma deranjeaza o intriga ridicola. Pusa in scena cum trebuie poate rezulta un film bun, sau cu autoironie, poate duce la un rezultat macar amuzant. Din pacate, Butcher Boys nu se incadreaza in nici una din cele doua situatii. Este un film care se ia in serios prea mult, pentru cat de putin ofera. Este previzibil si ii lipseste aproape cu desavarsire contextul. Nu stim de ce se intampla ce vedem pe ecran si pentru ce scop, iar putnele explicatii din a doua parte a filmului sunt mult prea putine pentru a justifica toata nebunia. In plus, haosul de la final nu ajuta nici el deloc. Filmul se si termina la fel de abrupt cum incepe. In afara de cateva scene foarte grafice, acest film nu ofera nimic. 

Distributia bineinteles ca este formata exclusiv din anonimi care se agata de astfel de filme cu speranta ca ii va remarca cineva si vor face pasul in productii mai relevante. Numai ca pentru ca cineva sa te observe trebuie sa demonstrezi anumite calitati, iar prestatiile actorilor din acest film sunt in cel mai bun caz mediocre. Nu am reusit sa empatizez cu vreun personaj, chiar daca dramele uriase prin acre trec unele dintre acestia ar fi trebuit sa ma mjiste macar putin. Astfel ca acestia trebuie sa mai astepte pana isi vor lansa carierele cu adevarat.

Filmul mi-a adus aminte de Hostel in prima parte, apois-a transformat usor in Scary Movie dar nu a fost consistent nici in aceasta abordare. Cu personajele sale unidimensionale si cu felul ciudat in care unele dintre acestea vorbes, as spune ca filmul este pus in scena mai degraba ca un anime si daca nu sunteti putin familiar cu modul in care se spun povestile in acest gen o sa vi se para foarte ciudat. Filmul asta nu e bun nici sa iti sperie iubita slaba de inger pe care sa o consolezi tu mai apoi, deci nu gasesc nici un motiv pentru care l-as recomanda cuiva.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!