marți, 15 iunie 2021

Raptor Ranch (2013)

Gen: Aventura

Distributie: Jana Mashonee, Lorenzo Lamas, Cole Brown, Donny Boaz, Cody Vaughan

Regizor: Dan Bishop [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 3.500.000 $

Nota Gealapa: 2.25

Fossil Ridge, despre care se credea ca este o fermă de vite, se dovedeste a fi un teren de reproducere pentru velociraptori preistorici feroce. Când dinozaurii însetați de sânge evadează, cetatenii trebuie să lupte pentru a supraviețui rapitorilor mortali.

Se intampla uneori ca unele filme sa fie atat de proaste incat sa devina amuzante si agreabile si sa mearga astfel contra curentului,  cam ca atunci cand joci whist la zero. Raptor Ranch este un fel de Jurassik Park dupa o viata de droguri si desfrau. Incearca sa urmeze cateva cai batatorite de alte productii ieftine si de o calitate indoielnica, apeland la nuditate, scene grafice si scotand la inaintare toate cliseele si stereotipurile pe care si le-a amintit regizorul, dar totul este un talmes-balmes si nu se leaga in nici un fel. Nu a existat nici macar o gluma buna, nici o referinta interesanta si nici macar scenele grafice nu sunt cat de cat decente. Acest film nu ofera nimic si nu are nici un scop. toate copiile lui ar trebui arse in piata publica.

Lorenzo Lamas este in film si acest detaliu ar trebui sa fie un indiciu despre calitatea acestuia. nici macar nu este unul din filmele in care el sa fie protagonist, apare in cateva scene doar pentru a putea fi pus pe afis si daca el este numele scos la inaintare, va puteti da seama de cat de cunoscuti sunt ceilalti membri ai distributiei. Nici macar nu as putea sa bag mana in foc ca toti sunt actori, atat de rele au fost prestatiile lor. E clar ca un astfel de scenariu nu iti permite sa te remarci, dar nici nu te solicita prea tare si daca nu poti sa ii faci fata nici macar acestuia, atunci e mai bine sa te lasi. Doar Jana Mashonee a dat ceva semne de viata, dar mult prea putin pentru a conta.

Filmul a avut un buget mic, dar functional, ceea ce m-a facut sa cred ca sunt sanse sa existe ceva agreabil la el, dar vorbim de un film in care cele mai bune interpretari vin din partea creaturilor animate de mana a doua. Avem in fata un scenariu acre include toate stereotipurile posibile si o mana de actori acre nu ar putea sa joace nici daca ar trebui sa isi salveze viata. Filmul asta o sa va coste timp pretios pe acre nu il veti mai putea recupera, asa ca e mai bine sa stati departe de el.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!