joi, 24 noiembrie 2016

Highway (2014)

Gen: Romantic

Distributie: Alia Bhatt, Randeep Hooda, Durgesh Kumar, Pradeep Nagar, Saharsh Kumar Shukla

Regizor: Imtiaz Ali [a mai regizat: Tamasha(2015), Rockstar(2011), Love Aaj Kal(2009), Jab We Met(2007), Socha Na Tha(2005)]

Incasari: 1.000.000 $

Premii:
- Best Actress (Alia Bhatt), Filmfare Awards, 2015
- Superstar of Tomorrow - Female (Alia Bhatt), Stardust Awards, India 2014
- Best Director (Imtiaz Ali), Stardust Awards, India 2014
- Best Actor (Randeep Hooda), Stardust Awards, India 2014

Nota Gealapa:7.85
Metascore: 40/100

O femeie este rapita chiar inainte de nunta ei. Pe masura ce trec zilele, dezvolta o legatura ciudata cu rapitorul ei.

In primul rand acest film ne invata ca doua palme bine plasate fac femeia sa se indragosteasca; canta ea putin despre asta, dar ii trece. Aparent nici sindromul Stockholm nu e chiar asa de rau. In afara de aceste mici rautati, trebuie sa va spun ca filmul nu e rau deloc. Este si amuzant si sensibil si s-a departat putin de Bollywoodul clasic. Nici un dansator nu a aparut brusc din pamant. Scenraiul e bunicel si filmul arata bine.

Numele actorilor nu imi spun nimic, dar am vazut doi protagonisti cu prestatii decente, mai ales partea feminina care a aratat destula versatilitate. Randeep Hooda, personajul principal masculin a avut un stil d einterpretare izbitor de asemenator cu cel al lui Tayor Lautner, adica suparat pe lume si neinteles de nimeni. Primul lui zambet apare dupa vreo ora si jumatate.

Coloana sonora este si ea la inaltimea cinematografiei. muzica este in continuare indiana, dar are un aer modern si muzica nu este pusa acolo doar ca sa mai treaca timpul. NU este nici pe departe perfect, dar are suficiente momente bune film foarte bun. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!