sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Fifty Shades of Black (2016)

Gen: Comedie

Distributie: Marlon Wayans, Kali Hawk, Fred Willard,  Mike Epps, Affion Crockett

Regizor: Michael Tiddes [a mai regizat: A Haunted House 2(2014), A Haunted House(2013)]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 34.000.000 $

Nota Gealapa: 4.25
Metascore: 28/100

O studenta neexperimentata intalneste un om de afaceri puternic, dar relatia lor este pusa la incercare de practicile lui sexuale ciudate.

Acest film este demodat, lipsit de originalitate si pe alocuri scarbos. Moda parodiilor a fost una dintre cele ami trecatoare in industria cinematografica, dar din cand in cand nu deranjeaza pe nimeni daca ii pica in maini o parodie decenta. Nu este cazul cu acest film. Am numarat o referinta buna si inca vreo doua scene amuzante, iar in rest vulgaritate si lipsa de sens.

Avem o distributie aproape in intregime de culoare. Cand vezi ca in rolul principal este Marlon Wayans deja iti cobori instinctual nivelul asteptarilor, dar acest film a fost putin prea mult. Culmea este ca in rolurile secundare sunt cateva nume familiare cu ceva mai mult talent dovedit de-a lungul vremii decat Wayans, care s-au lasat tarate in aceasta mocirla, iar scenele in care apar acestea sunt chiar ok, dar este mult prea putin pentru a ridica un film.

Pe scurt, recenzia mea ar fi urmatoarea: nu va uitati la acest film. Bine, daca aveti chef de ceva scarbos, plictisitor si rasist. Ca sa nu treceti prin tot filmul pentru singura scena buna, va indrum eu direct la referinta catre Whiplash, ca sa nu irositi o ora pana acolo. In timpul cat dureaza acest film puteti sa va apucati de tricotat sau sa invatati un mestesug. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!