marți, 8 noiembrie 2016

10 Items or Less (2006)

Gen: Comedie

Distributie: Morgan Freeman, Paz Vega, Jonah Hill, Anne Dudek, Francisca Hernandez

Regizor: Brad Silberling [a mair regizat: Down Dog(2015), Hail Mary(2011), Land of the Lost(2009), A series of Unfortunate Events(2004), Moonlight Mile(2002)]

Incasari: 100.000 $

Premii:
- Top Independent Films, National Board of Review, USA 2006

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 54/100


Un actor care se pregateste pentru un rol intalneste o casierita ciudata si impreuna pornesc intr-o calatorie pe parcursul careia cei doi isi impartasesc perspectiva despre viata.

Un film independent, simplu, sensibil si usor amuzant. M-a tinut lipit de ecran, desi practic nu se intampla mare lucru. Scneariul este foarte bine scris si dialogurile sunt cele care fac filmul captivant. Este un film recomandat si cardicailor, pentru ca pulsul nu va creste nici o secunda. Filmul are substanta si transmite cu oarecare succes is unele lectii de viata.

Distributia este surprinzatoare, pentru un film independent. Cei doi protagonisti, Morgan Freeman si Paz Vega, au prestatii decente si credibile si contribuie decisiv la succesul filmului. A fost placut sa il vad pe Morgan Freeman intr-un film in care nu este Dumnezeu. Sunt si cateva aparitii pasagere in roluri minore, care dau si ele savoare.

Iata ca se poate face un film decente si in numai doua saptamani, cu o poveste simpla si avand pe mana un buget mic. Silberling, cu ajutorul actorilor, reuseste sa transmita o senzatie de naturalete, incat ai impresia ca mare parte din film este improvizat. Daca aveti chef de un film despre relatiile interumane, vi-l recomand pe acesta cu incredere.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!