joi, 24 noiembrie 2016

Ghosts of Mars (2001)

Gen: SF

Distributie: Natasha Henstridge, Ice Cube, Pam Grier, Jason Statham, Clea DuVall

Regizor: John Carpenter [a mai regizat: The Ward(2010), Vampires(1998), Escape from L.A.(1996), Village of the Damned(1995), In the Mouth of Madness(1994)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 11.100.000 $

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 35/100

Peste multi ani in viitor, o unitate de politie de pe Marte este trimisa sa transfere un criminal periculos de la un post de minerit indepartat. La sosire, politistii descopera ca mina a devenit o adevrata cripta.

 Cineva a citit acest scenariu si a zis "da, va dau aproape 30 de milioane de dolari sa faceti un film". As vrea sa il gasesc si eu pe fraierul ala sa imi plateasca niste facturi. Este ca si cum cei care au lucrat la film nu s-au hotarat daca vor sa faca un film cu extraterestri, unul cu fantome, sau unul cu zombie si au decis sa il faca precum o saorma: cu de toate. Rezultatul este un total nonsens, o adunatura de explozii gratuite si mult prea putine scene reusite.

Distributia nu este rea deloc, dar mare parte din actorii cunoscuti prezenti aici se aflau la inceput de cariera la data filmarilor pentru acest film si asta se vede. Nimeni nu a reusit sa scoata nimic dintr-un scenariu pueril scris parca de un copil hiperactiv si plin de imaginatie.

Mai mult, mi se pare ca filmul imprumuta idei de la Total Recall, The Thing sau Assault on Precinct 13, dar cu masura as spune. Mi-a placut aerul de anii '80 si muzica destul de inspirata. In rest, nimic de remarcat. Actiunea are loc in anul 2176 si se intampla exclusiv noaptea, doar este nascocita de noaptea mintii. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!