miercuri, 16 noiembrie 2016

Barely Legal (2003)

Gen: Comedie

Distributie: Erik von Detten, Tony Denman, Daniel Farber, Sarah-Jane Potts, Amy Smart

Regizor: David M. Evans [a mai regizat: Smitty(2012), Tranced(2010), Ace Ventura: Pet Detective Jr.(2009), The Final Season(2007), The Sandlot 2(2005)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.45

Trei liceeni incearca sa faca un film porno.

Cunoscut si sub numele de After School Special, acest film este o comedie clasica cu liceeni. Nu are nici originalitate si nici consistenta, dar are in schimb cateva scene destul de amuzante. Scenaristii, desi neinspirati per total, au incercat sa isi mascheze lipsurile apeland la reteta clasica: nuditatea. Apreciez ca au avut macar ideea buna de a crea o poveste care sa o justifice totusi si nu au aruncat-o pur si simplu la intamplare.

Distributia este ticsita de nume, care la data aparitiei acestui film nu erau foarte cunoscute, dar odata cu trecerea timpului au devenit prezente obisnuite in filme de categoria B si a fost interesant sa asist la inceputul unor cariere. Bineinteles ca nu se poate remarca vreo interpretare deosebita, dar pentru un asemenea film protagonistii au facut suficient.

Filmul este o comedie puerila si "idioata", dar nici nu a incercat sa fie altceva, astfel ca as spune ca si-a atins scopul. Cu o asemenea intriga, cred ca nimeni nu s-ar fi asteptat la altceva. nu este un film pentru copii si nici pentru cei care se ofenseaza usor. E genul de film pe care il iubesti sau il urasti, dar ai mai mari sanse sa il iubesti daca te ajuti de niste alcool. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!