marți, 1 noiembrie 2016

A Dirty Shame (2004)

Gen: Comedie

Distributie: Tracey Ullman, Chris Isaak, Selma Blair, Johnny Knoxville, Suzanne Shepherd

Regizor: John Waters [a mai regizat: Kiddie Flamingos(2015), Cecil B. DeMented(2000), Pecker(1998), Serial Mom(1994), Cry-Baby(1990)]

Buget: 15.000.000 $
Incasari: 2.000.000 $

Premii:
- Trashiest, Golden Trailer Awards, 2005

Nota Gealapa: 4.95
Metascore: 56/100

O femeie intepata si incuiata de varsta a doua se transforma intr-o dependenta de sex in urma unei lovituri la cap, si ajunge intr-o cultura subterana a dependentilor de sex din Baltimore.

 Cinematografia americana a daruit lumii poate cele mai bune filme din istorie, dar pentru fiecare film foarte bun sunt cinci filme ca A Dirty Shame. Ceva mai ridicol si scarbos nu mi-a fost dat sa vad de multa vreme. La cat sex propune acest film, numarul de femei frumoase este impresionant de mic. Chiar daca nu este neaparat explicit, acest film a reusit sa imi provoace sila pe alocuri si nu sunt o persoana prea sensibila la astfel de lucruri.

Distributia este surprinzator de buna, cel putin din punct de vedere al numelor si demna de o cauza mai buna. Prestatiile insa, au fost care mai de care mai groaznice si de multe ori penibile. Incepand cu Johnny Knoxville si terminand cu Selma Blair, sau pe ea ca sa fim in nota filmului, am avut parte de interpretari care ar fi trebuit sa inchieie cariere si nu stiu cum au reusit unii actori sa isi revina dupa acest dezastru.

Cred ca Joh Waters a fost beat si/sau drogat cand a scris scenariul. Una este sa fii indraznet si una este sa faci ceva ce ar fi considerat deplasat si intr-un bordel. Ideile in sine nu sunt neaparat deplasate, dar modul in care au fost puse in scena este total stangaci si nereusit. Daca ar fi sa aleg un lucru bun la acest film, as mentiona coloana sonora care propune cateva melodii interesante. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!