duminică, 27 noiembrie 2016

Goal! III

Gen: Sport

Distributie: JJ Feild, Leo Gregory, Kuno Becker, Kasia Smutniak, Anya Lahiri

Regizor: Andrew Morahan [a mai regizat: The FA Cup Promotion(2003), Murder in Mind(1997), Highlander: The Final Dimension(1994)]

Buget: 10.000.000 $

Nota Gealapa: 5.05

Eroii concureaza pe cea mai mare scena dintre toate: turneul final al Cupei Mondiale.

Acest al treilea film a dus in mediocritate si a incheiat o franciza originala si plina de potential. Banii tot mai putini, locatii de filmare de mana a doua ca Romania si prestatii artistice din ce in ce mai slabe, toate au contribuit la ducerea in derizoriu a acestei serii. Din punct de vedere vizual lucrurile arata mult mai rau fata de primele filme si practic fiecare meci de fotbal prezentat te scoate din film. Din pacate, orice aspect al filmului striga mediocritate.

Actorii sunt aceiasi din filmul cu numarul 2 al seriei, doar cu prestatii mai slabe. Parca pana si ei si-au pierdut cheful sa mai apara in acest film si au facut-o doar pentru ca au fost obligati de contract. Probabil ca toti protagonistii de aici sunt destinati unei cariere pline de filme cvasianonime.

Singurul motiv entru care a primit nota de trecere este pentru ca am fost nostalgic, gandindu-ma la precedentele doua filme, care au fost produse mult mai bine decat acesta. Aproape ca nici nu il putem numi sequel, atat de mult s-a departat de povestea primelor doua filme. Nu merita vazut decat daca doriti sa bifati intreaga serie, altfel nu are nici un rost. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!