joi, 3 noiembrie 2016

Death Race 3: Inferno (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Luke Goss, Tanit Phoenix Copley, Danny Trejo, Ving Rhames, Dougray Scott

Regizor: Roel Reine [a mai regizat: Hard Target 2(2016), The Condemned 2(2015), The Man With the Iron Fists 2(2015), Admiral(2015), Seal Team Eight: Behind Enemy Lines(2014)]

Buget: 6.500.000 $

Nota Gealapa: 6.15

Ucigasul condamnat Carl Lucas, aka Frankenstein, este un pilot superstar in brutala cursa cunoscuta ca Death Race si se afla la numai o victoria de libertatea sa si a echipajului sau.

Aceasta serie cu pretentii de franciza se afla intr-un continuu declin. Dupa un prim film promitator, proaspat si surprinzator, au urmat doua continuari care si-au pierdut aerul de nou aproape in totalitate. Acest al treilea film, in incercarea disperata de a ramane relevant si de a mentine seria vie, are un scenariu care se vrea complicat si plin de rasturnari de situatie menite sa ne tina cu sufletul la gura. Din pacate oricat de destept s-ar dori, este doar foarte slab, cu din ce in ce mai multe gauri in firul logic. Si banii tot mai putini pe acre ii au la dispozitie producatorii se vad in mijloacele tehnice precare. In afara de cateva explozii si urmariri de masini inca decente, nu mai exista alte lucruri pozitive.

Acets brand a pierdut singurul lucru care il ami tinea in viata: pe Jason Statham. Nu am nimic cu Luke Goss, dar nu se ridica nici pe departe la inaltimea celui pe care il inlocuieste. Nu are aceeasi forta si credibilitate ca Statham, acre ii tragea dupa el si pe partenerii de platou. in lipsa acestuia si Danny Trejo impreuna cu tot restul gastii au cazut in mediocritate.

Ma asteptam sa asist la un regres, dar nu eram pregatit pentru un asemenea dezastru. In afara de cativa adolescenti predispusi la violenta care nu dau doi bani pe o intriga buna, nu vad cine ar putea sa indrageasca acest film. Doua explozii si trei femei sexy sunt singurele motive care il recomanda.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!