miercuri, 23 noiembrie 2016

Direct Contact (2009)

Gen: Actiune

Distributie: Dolph Lundgren, Gina May, Michael Pare, Bashar Rahal, James Chalke

Regizor: Danny Lerner [a mai regizat: Cool Dog(2010), Shark in Venice(2008), Finding Rin Tin Tin(2007), Target of Opportunity(2005), Raging Sharks(2005)]

Buget: 6.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 5.25

Unui american prizonier intr-o inchisoare ruseasca i se acorda o sansa la libertate daca salveaza o amiricanca rapita.

Acest film se poate preda la orice scoala de cinmatografie, iar lectia s-ar intitula "Cum sa nu faci un film de actiune". Lipsit total de originalitate si complexitate, lent, previzibil si cu unele din cele mai superficiale si lipsite de sens dialoguri. Practic, este cel mult mediocru la orice capitol. in afara de cateva cascadorii laudabile, filmul nu are absolut nimic de oferit.

Dolph Lundgren nu a fost niciodata vreun mare actor. Prestatiile lui bune au fost reusite doar cand a fost ridicat de colegi de platou foarte buni. Toate filmele in care el a fost pionul principal, inclusiv acesta, nu au scos in evidenta decat lipsa lui de talent si o rigiditate enervanta. Odata cu inaintarea in varsta prestatiile lui devin din ce in ce mai rele. Aici, acompaniat in mediocritate de Gina May, vedem un Dolph Lundgren plictisit si obosit, parca fara nici un chef de a-si mai face meseria. Parca sunt eu intr-o zi de luni.

Filmul a avut si ghinionul unui regizor extrem de slab, cu un stil mai plat decat Olanda. Acest film are mai multe clisee decat o fabrica de clisee. Da senzatia unui film facut in graba. As mai putea continua sa enumar tot felul de lucruri care sunt in neregula cu el, dar ca sa sumarizez, este doar inca un film cu Dolph Lundgren. Daca nu aveti vreun fetish ciudat cu el, nu aveti nici un motiv sa va pierdeti vremea cu acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!