sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Alex & Emma (2003)

Gen: Romantic

Distributie: Luke Wilson, Kate Hudson, David Paymer, Rob Reiner, Sophie Marceau

Regizor: Rob Reiner [a mai regizat: LBJ(2016), Being Charlie(2015), And So It Goes(2014), The Magic of Belle Isle(2012), 8(2012)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 16.000.000 $

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 32/100


Un scriitor are la dispozitie 30 de zile sa scrie un roman sau sa infrunte furia celor care i-au imprumutat bani.

O poveste de dragoste in care in prima faza se pot regasi majoritatea oamenilor, dar pana la final se restrange serios aria oamenilor care ar putea empatiza cu personajele si care pot gasi similitudini cu experientele lor de viata. Daca ma uitam la acest film seara aproape sigur as fi adormit. Pasajele bune din film sunt doar usor amuzante, iar intre ele sunt momente lungi de plictiseala.

Distributia pare buna la prima vedere, dar nici unul dintre cei doi protagonisti nu a avut o prestatie prea reusita. Nici Luke Wilson si nici Kate Hudson nu au lasat vreun moment impresia ca sunt increzatori in sansele de reusita ale filmului. In rolurile mci sunt cateva aparitii interesante, dar nu pot avea nici un efect asupra calitatii filmului.

Nici rezultatul alegerilor din Teleorman nu sunt asa previzibile ca acest film. Exista sanse, daca va aflati in mijlocul unei depresii cauzate de o despartire, sa gasiti acest film cumva fermecator, dar in general este nevoie de multa rabdare ca un spectator sa reziste pana la final. Daca nu sunteti presedintele vreunul fan club al celor doi protagonisti, nu imi vine in minte nici un motiv pentru care as recomanda acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!