marți, 29 noiembrie 2016

Harsh Times (2005)

Gen: Drama, Crima, Actiune

Distributie: Christian Bale, Eva Longoria, Freddy Rodríguez, Chaka Forman, Tammy Trull

Regizor: David Ayer [a mai regizat: Suicide Squad(2016), Fury(2014), Sabotage(2014), End of Watch(2012), Street Kings(2008)]

Buget: 2.000.000 $
Incasari: 11.000.000 $

Nota Gealapa: 7.30
Metascore: 56/100

O drama despre doi prieteni din Los Angeles si violenta care intervine intre ei.

La prima vedere poate parea ca avem de a face cu un film de actiune clasic. Este ceva actiune, dar o gasim in plan secundar. In prim-plan se afla relatia dintre cei doi preteni, personajele principale ale filmului, una puternica dar pusa greu la incercare de mediul inconjurator si de neajunsuri. Pe toata durata filmului avem parte de o stare de tensiune si de senzatia ca din clipa in clipa totul urmeaza sa o ia razna, iar de cateva ori chiar se intampla.

In cele doua roluri principale ii regasim pe Christian Bale, care nu avea la acea vreme cota de azi si pe Freddy Rodriguez, a carui cariera ar fi trebuit sa fie propulsata de acest rol, dar dintr-un motiv care imi scapa nu s-a intamplat asta. Prestatiile lor au fost bune si au dus la capat doua personaje destul de complexe. Sunt cateva aparitii sonore si in rolurile secundare si reusesc sa aduca putina savoare filmului. Cel ami important este ca ajungi sa fii atat de prins de poveste incat nu mai tii cont de numele actorilor.

Este greu sa intru in detalii fara sa creez un spoiler, dar pot spune ca este o poveste puternica finalizata profesionist. Nu a castigat vruen prmeiu, dar nu toate fimele bune au Oscaruri. Cuvantul "fuck" se foloseste cam de 2-3 ori pe minut, iar asta se intampla probabil pentru ca este cel mai accesibil "efect special". Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!