joi, 17 noiembrie 2016

Despicable Me 2(2013)

Gen: Animatie

Distributie: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, Miranda Crosgrove, Russell Brand

Regizor: Pierre Coffin [a mai regizat: Minions(2015), Despicable Me(2010)]

Buget: 76.000.000 $
Incasari: 1.718.000.000 $

Filmul a obtinut 12 premii, printre care:
- BAFTA Kids Vote - Feature Film, BAFTA Awards, 2013
- Best Male Lead Vocal Performance in a Feature Film (Steve Carell), Behind the Voice Actors Awards, 2014
- Best Female Vocal Performance in a Feature Film in a Supporting Role (Elsie Fisher), Behind the Voice Actors Awards, 2014
- Best Animated Film, Kansas City Film Critics Circle Awards, 2013
- Favorite Family Movie, People's Choice Awards, USA 2014

Nota Gealapa: 7.90
Metascore: 62/100

Desi este o idee mai slab decat primul film al seriei, avem in fata un film foarte bun, extrem de amuzant, care anunta o viata destul de lunga pentru aceasta franciza. Personajele vechi sunt la fel de savuroase, iar personajele noi as spune ca sunt aditii reusite. Umorul este in continuare pentru toate categoriile de varsta, fapt ce a contribuit la popularitatea filmului. Minionii sunt si ei la fel de captivanti si amuzanti ca intotdeauna.

Distributia o stim in mare parte. Este una din rarele ocazii cand imi place de Steve Carell, mai ales ca nu ii vad fata. Vocile sunt excelente si actorii din spate au reusit sa se contopeasca cu personajele. In nici un moment nu m-am gandit ca am recunoscut o voce sau alta.

Regizorul a gasit ritmul potrivit cu care sa avanseze povestea astfel incat sa ramana palpitanta. Si din punct de vedere al imaginii filmul este impresionant; este plin de culoare si imaginatie. Este primul sequel al companiei Illumination Entertainment si filmul care le-a adus cei mai multi bani.Foarte multe nu sunt de spus. Este un film pe care il recomand indiferent de varsta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!