joi, 31 decembrie 2015

Welcome to Me (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Kristen Wiig, James Marsden, Linda Cardellini, Wes Bentley, Joan Cusack

Regizor: Shira Piven [a mai regizat: Lifecasters(2013), Fully Loaded(2011)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 69/100

Cand castiga la loterie, Alice Klieg renunta la medicamentele prescrise de psihiatru si isi cumpara propriul talk-show.

Asta este cu siguranta unul din cele mai ciudate filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Primeste puncte pentru o intriga originala, dar pe cat este de originala pe atat este de nebuneasca. Am senzatia ca am vazut un proiect cinematografic al pacientilor de la un spital de nebuni. Fiecare zambet pe care mi l-a produs a venit insotit de o mustrare de constiinta.

Distributia nu este rea deloc si sunt destule nume suficient de actuale. Kristen Wiig face un rol decent si suspect de credibil in postura de nebuna. Cum acest film a fost in intregime despre personajul ei, restul actorilor nu au avut suficient timp de ecran pentru a se face remarcati, astfel ca au fost eclipsati in totalitate de prestatia protagonistei, chiar daca aceasta nu a fost senzationala.

Cei care au membri ai familiei sau cunosc oameni care sufera de aceeasi boala ca si eroina principala, probabil vor gasi acest film extrem de emotionant. Pentru restul, va ramane la stadiul de ciudat si nu il vom putea intelege pe deplin. Filmul depaseste cumva o bariera pe care nu toti o vedem si indraznesc sa spun, ca doar o femeie regizor ar fi dus acest proiect la capat cu succes. Eu cred ca merita sa va pierdeti intr-o lume ciudata pentu o ora si jumatate.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!