miercuri, 30 decembrie 2015

The Surface (2014)

Gen: Drama

Distributie: Sean Astin, Mimi Rogers, Chris Mulkey, John Emmet Tracy, Elvis Thao

Regizor: Gil Cates Jr. [a mai regizat: Lucky(2011), Pass the Sugar(2009), Deal(2008), Life After Tomorrow(2006), A Midsummer Night's Rave(2002)]

Nota Gealapa: 3.95

Doi straini, aflati amandoi la "capatul funiei", se intalnesc in apele imprevizibile ale lacului Michigan.

Plictiseala, numele tau este The Surface. Acest film ar fi trebuit sa compenseze faptul ca este atat de static cu o profunzime data de dialoguri. Aceasta profunzime nu numai ca nu exista, dar pe alocuri dialogurile sunt jenante. Intriga este destul de subreda, actiunea practic nu exista si daca filmul ami dura zece minute adormeam.

Distributia este destul de slabuta. Sean Astin nu pare capabil sa duca un film din postura de protagonist si probabil va ramane de acum incolo un etern rol secundar sau se va intoarce la sitcomuri. Nici Chris Mulkey nu a oferit cea mai buna prestatie a sa. Cred ca amandoi vor sa uite cat mai repede acest proiect.

Tristetea, singuratatea si depresia sunt sentimentele pe care le veti incerca urmarind acest film si asta nu neaparat datorita povestii. Metafora titlului ar fi sa scoatem la suprafata problemele care ne macina in interior, pentru ca discutand despre ele si impartasindu-le scapam de povara. Intentia este una laudabila, dar produsul finit nu are efectul scontat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!